dilluns, 10 de gener del 2011

Primera Sortida esqui muntanya, alpi i raquetes de SAME


Hola esquiadors / esquiadores de muntanya !!


Aquest proper cap de setmana 15-16 de gener es fara la primera sortida programada d'esqui Alpi i Muntanya del 2011, al estil SAME es clar !


L'objectiu es que tots els que volgueu millorar tecnica de descens o fer un primer tast de l'esqui de muntanya el dissabte ho pogueu fer fent els maxims de fora pistes posibles.

Així podreu millorar la vostra tècnica i experiencia en neus no trepitjades per agafar rodatge i experiencia per les properes sortides programades del calendari.

El diumenge farem un itinerari d'esqui de muntanya per la zona.


La sortida es oberta, a fer itineraris d'esqui de muntanya els dos dies i per els raqueteros agoserats, pero recordeu que si veieu i tasteu l'esqui de muntanya no el podreu deixar !!


El lloc escollit es decidira el dia de la reunió per veure les millors opcions i condicions de neu i seguretat, pero sera per Andorra o Pallars.


Reunio informativa el dimarts 11 gener a les 20.30h a la UEC de Gràcia .

http//www.uecgracia.cat telf 932853454

Tots els interesats veniu a la reunió o truqueu-nos al club o als organitzadors per informar-vos de la sortida.

Programa:

Dissabte 15 sortirem de BCN a les 6.00 h del matí per anar a les pistes o zona escollida a la reunió segons condicions de neu.

Diumenge 16 itinerari esqui muntanya per la zona per posar en practica tot l'apres dissabte.


Cal dur el material especific pel tipus d'activitat i tenir el nivell suficient per ser autonom en l'activitat escollida.

Imprescimdible estar federat i els menors amb permis patern i sota criteri dels organitzadors.


Els interesats en l'activitat veniu a la reunio, responeu al blog, envieu un correu o truqueu-nos

al Jordi Valent i Bernat.


Fins aviat i bones esquiades !

Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.