dilluns, 14 de gener del 2019

Hola a tothom
Aquesta es la primera Sortida d’esquí de muntanya del calendari d’activitats de SAME 2019. 
Aquest cop no tenim tanta neu com voldriem, haurem d'escollir be el lloc on anar.  Sembla que entre dijous i dissabte pot nevar i millorar condicions. Estava previst anar a la zona Vallter i Nuria pero ho decidirem dijous, amb la previsió de meteo i neu actualitzada.  Si teniu informació de condicions de neu o propostes d'itineraris per el cap de semana feu-les, serán benvingudes.

L’itinerari i ascensions a fer el concretarem el dijous abans de la sortida  segons condicions de la neu, risc d’allaus  i la Meteorologia prevista per al cap de setmana.
Material específic de la sortida:
-Cal dur el material i roba adient al tipus d'activitat hivernal a fer amb raquetes o esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat.  ARVA, pala i sonda que si no teniu podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació.
-Si es dorm en un refugi sense guarda, caldrà dur la intendència habitual d'aquest tipus de sortides com sac, màrfega, menjar, fogonet, frontal, i altres.
-S'ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l'activitat escollida.
-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D  (pels esquiadors).
-Els menors d'edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors.
-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.
El dijous previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat.  UEC de Gràcia  c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.
Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos  als comentaris del Blog  http://alpinq3.blogspot.com.es/
 o respondre aquest mail  de SAME 
Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.
MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l'organització de la sortida.
Fins aviat i bones  esquiades !!
 
 
Imprimir aquesta entrada

1 comentari:

  1. Us deixo un video per animar-vos ....
    https://youtu.be/5ZCpEgbAQes    Fins aviat i bones esquiades!

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.