dijous, 26 de novembre del 2009

SAME UEC GRACIA - Escalada a les Calanques (Côte d'Azur - Marsella) - del 5 al 8 de Desembre de 2009

Sortida el divendres 4 de Desembre per la tarda, o el dissabte 5, a concretar, segons convingui.

Reunió informativa el dimarts 1 de Desembre, a les 20h30 a la UEC de Gràcia, C/ Encarnació 131-131 – telf. 93.285.34.54. http://www.uecgracia.cat
Si esteu interessats, assistiu-hi (o truqueu durant la reunió, a l'organitzador o al club).

Activitat: escalada en roca a les parets de les Calanques. Combinable amb salvatges excursions (Garraf style, però envoltats de penyasegats vora el mar).

Roca calcàrea vora el mar (o directament a sobre del mar….). Una de les principals escoles de via llarga de França. Moltes opcions, moltes parets, molts racons. Equipades i desequipades, escoles d'esportiva, i pels noctàmbuls, Marsella By Night. Vies llargues de 150 a 200 m, alguna fins a 300 m. Grau de V cap amunt, alguna de IV+.

Pernoctació a concretar a la reunió. Probablement en un lloc civilitzat, que pugui combinar el transport públic fins a l'indret escollit.

Aquí teniu més informació, mapes i algunes ressenyes (acceptablement actualitzades):


Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

 • Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
 • Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
 • En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.
 • Es prega als interessats que assisteixin a la reunió informativa o que avisin abans d'aquesta (deixant comentaris al blog, o per correu electrònic, telèfon,...)

Organització i consultes: Albert Royo (si no hi teniu contacte, adreceu-vos als comentaris del blog, o a l'e-mail sameATuecgracia.cat, o a la secretaria del centre)
Imprimir aquesta entrada

4 comentaris:

 1. Hola, s'han penjat topis i mapes a la pàgina de documents del grup de google de la llista d'alpinq3: http://groups.google.es/group/ALPINQ3/web/documents?hl=ca

  ResponElimina
 2. El primer cotxe confirmat surt divendres a les 16h des de Palau Reial, amb
  Albert R
  Pep M
  Ricard H

  Dormirem a l'alberg de Marsella-Bonneveine, amb parking vigilat (important), i des d'on s'arriba a tots els punts d'inici de les Calanques amb transport públic, fàcilment.

  Pels que us apunteu més tard, i volgueu dormir a l'alberg (17€/nit), una vegada feta la reserva, truqueu-hi o envieu-hi un correu, dient que us posin a l'habitació d'Albert Royo (reserva), si pot ser.

  L'alberg i la reserva online a...:
  http://www.fuaj.org/Marseille-Bonneveine

  PD: dissabte hi toquen Deep Purple…., per una pasteta.

  ResponElimina
 3. A l'alberg, l'esmorçar i els llençols estan inclosos. Però al final, no tenen estris ni lloc per cuinar (en canvi tenen uns plat-men-u que van de 4 a 10 €).

  Per tant, els cuiners hauran de ser autosuficients, i probablement cuinar "al pati". Pas de problème!

  ResponElimina
 4. Finalment anem i tornem amb autocar, en viatge nocturn, per aprofitar bé les hores, i no preocupar-se pel "ferro". També surt més barat.
  Si surt algun nou interessat, que truqui l'organitzador.

  ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.