dilluns, 29 de març del 2010

Els nostres videos a VIDDLER. Petits canvis.

Hola, us comuniquem un lleuger canvi en la política del servidor dels nostres videos (viddler), que continuen allotjats al mateix lloc:
Fins ara enviàvem els videos, viddler els codificava, i guardava ambdós videos: l’original enviat, i el codificat que és el que es veu a la web.
Aquells amb els permisos suficients, a més de veure els videos (com tothom), podia descarregar-los, en la versió codificada (qualitat baixa, tal com es veu a la web), i en la versió original (qualitat igual a l’original enviat).
A partir del 1 de Maig de 2010, l’opció de descarregar l’original de videos antics, desapareixerà del Viddler, per motius d’espai (“€€€”).
El servei de Viddler amb els nostres videos serà com segueix:
-          reproducció dels nostres videos públics (codificats) per qualsevol usuari: sempre.
-          descàrrega dels videos codificats (qualitat baixa), pels usuaris amb clau d’accés: sempre.
-          descàrrega dels videos originals  (qualitat màxima, igual a l’original), pels usuaris amb clau d’accés: 30 dies.
I això és tot Imprimir aquesta entrada

1 comentari:

  1. MORALEJA: si t'interessa tenir una còpia d'un video original. CORRE QUE TE PILLO.

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.