dimarts, 13 d’abril del 2010

SAME UEC Gràcia ESQUI MUNTANYA al Pirineu del Pallars, 17- 18 d'ABRIL


Aquest cap setmana ens escapem a fer la penultima sortida d'esqui de monte del calendari de SAME...,sí encara que tanquin pistes hi ha neu per disfrutar !

Hem pensat diverses opcions, que dependran de la meteo i disponibilitat de places al refugi :
Proposta Sortida: Dissabte a les 6 i en funció de la distribució de cotxes parar en algún lloc de reunió pel camí.Tambe hi ha l'opció de sortir divendres tarda ...

Opció 1: Dissabte pujar al Refugi de la Mallafre/ Amitges. (No guardat, s'ha de dur el menjar...)Diumenge es pot fer l'ascensió de: Pic de Peguera, Subenuix, Pics del Portarró i altres de la zona a escollir segons condicions

Opció 2: Dissabte travessa de la Bonaigua al Refugi de Airoto. (no està guardat, pert tant has de dur el sopar...) Diumenge es pot fer l'ascensió de Pic de Marimanya i altres de la zona a escollir segons condicions i sortir per Beret o Bonaigua, per un itinerari diferent

Material: Arva, pala i sonda. Botes, pells i qualsevol artilugi lliscable o raquetable.

Reunió informativa dijous 15 a les 20.30hrs a la UEC.

Material específic de la sortida: Cal portar el material adequat pel tipus d’activitat escollida esqui o raquetes.
Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida. Imprescindible estar federat, mínim modalitat D.
Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.

Es prega als interessats que assisteixin a la reunió informativa o que avisin abans d'aquesta (deixant comentaris al blog, o per correuelectrònic, telèfon,...)

Organització i consultes: Bernat Ros Tel 629736892 Gabriel Ricart Tel677180487

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per el refugi, adreceu-vos als telefons o comentaris del blog, o a l'e-mail same de uecgracia.cat, o a la secretaria del centre)


Fins aviat i bones esquiades !!
Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.