dimarts, 4 de maig del 2010

SAME UEC Gràcia Esqui muntanya 8-9 maig


SORTIDA D'ESQUI DE MUNTANYA- 8-9 de MAIG

Aquest cap de setmana ens escapem a fer la penultima sortida d'esqui de monte del calendari de SAME...,sí ESTA NEVANT hi es preveu que duri fins dijous aproximadament aquesta inestabilitat, esperem que deixi força neu per disfrutar !

Proposem una sortida " a vista" i que posara a prova la vostra fe d'esquiadors de muntanya. Aquest cop depenem de la meteo, condicions de la neu i de la previsió d'allaus per tant l'itinerari el decidirem "in extremis " dijous amb detall amb tota l'informació disponible, contrariament al que fem habitualment..

Reunió informativa dijous 6 maig a les 20.30hrs.

Sortida: Dissabte a les 6 am i en funció de la distribució de cotxes, parar en algún lloc de reunió pel camí. Dissabte fariem un cimet, dormir de refu (ja veurem si sera guardat o no depen del lloc escollit) Diumenge un altre cim i gran esquiada !

Material: Arva, pala i sonda. Botes, pells i qualsevol artilugi lliscable o raquetable.
Material específic de la sortida: Cal portar el material adequat pel tipus d’activitat escollida esqui o raquetes.
Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.
Imprescindible estar federat, mínim modalitat D.
Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors. .

Es prega als interessats que assisteixin a la reunió informativa o que avisin abans d'aquesta (deixant comentaris al blog, o per correu electrònic, telèfon,...)

Organització i consultes: Bernat Ros Tel 629736892 Gabriel Ricart Tel 677180487

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l'organització de la sortida. Adreceu-vos als telefons o comentaris del blog, o aL correu electrònic s...@uecgracia.cat. o a la secretaria del centre)


Fins aviat i bones ultimes esquiades !!
Imprimir aquesta entrada

2 comentaris:

  1. NOTA IMPORTANT PER ALS INTERESATS EN LA SORTIDA

    lA HORA DE LA REUNIO SERA A LES 20 H DE DIJOUS !!

    ResponElimina
  2. Les fotos de la sortida estan penjades a : http://www.23hq.com/same/album/list

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.