divendres, 11 de juny del 2010

SAME UEC Gràcia - Campament estival a Dolomites: del 1 al 15 d’Agost

ACTUALITZACIÓ: REUNIÓ PER ULTIMAR DETALLS EL DIMARTS 20 DE JULIOL A LES 20H, AL CLUB.

Aquest any ens anem a explorar i escalar diferents indrets de les Dolomites, a Itàlia.

Possiblement ja sabreu que les Dolomites són un paradís de l’escalada clàssica, i dels trekkings i les vies ferrades. En pocs llocs hi ha una succesió tan espectacular de parets i agulles de proporciones majúscules.

Les zones proposades aquest cop són la salvatge Pale di San Martino, al sud, i després la part oriental, amb l’espectacular i massiva Civetta, el solitari i imponent Monte Pelmo, i l’enigmàtic grup del Bosconero.

El campament és planteja en dues zones i amb dues filosofies diferents, així podreu escollir la setmana que us escaigui més, o si veniu les dues setmanes, la varietat està assegurada.

Reunió informativa: dimarts 15 de juny, a les 20h, al club.

IMPORTANT: si us interessa, aneu reservant el refugi o el camping que s’indica al plantejament, perquè estan a punt d’omplir-se.

1ª setmana, del 1 al 8 d’Agost: estada “en alçada”. Refugi de Pradidali . Massís de le Pale di San Martino. Gegantesques agulles, escalades llargues de totes les dificultats, baixades elaborades, variades excursions i ascensions.... La idea és anar fent activitats d’anada i tornada des del refugi.


2ª setmana, del 8 al 15 d’Agost: estada en camping. Camping de Le Bocole, a la Vall de Zoldo. Des d’aquí es poden fer ascensions i escalades al massís de la Civetta, el Monte Pelmo, o el grup del Bosconero. Escalades molt llargues, i de dificultat alta o molt alta, majoritàriament. Ascensions a peu o de baixa dificultat simplement impressionants. Grans desnivells (però ja estarem en forma....).

Aquesta segona setmana, a més, coincidirem en el mateix camping amb la SAME de la UEC de Sants., amb un bon ambient lúdic-familiar.

RESERVES, heu de fer-la vosaltres:

- al refugi de Pradidali, del 1 al 8 d’Agost, telèfon 0439 64180, e-mail rifugiopradidali@caitreviso.it , web http://www.rifugiopradidali.it/

- al camping de Le Bocole, del 8 al 15 d’Agost, formulari de reserva http://www.easycamping.it/cgi-bin/i_form.pl?LiN=s&OpE=c&ChI=v&VeL=0&RiC=s&c0=1418, telèfon 0437 787243, Cal que digueu que us afegiu al grup anomenat “Albert Royo”, i que voleu una parcela, etc, etc..

Estan bastant plens, si us interessa reserveu ja! Qui no corre, vola.

Observacions:

Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l’activitat escollida.

Si es vol fer escalada, la majoria de les vies requereixen l’ús de friends, tascons, etc., i probablement claus i martell.

Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.

Menors d’edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.


Organització i consultes: Albert Royo (si no hi teniu contacte, adreceu-vos al correu same(AT)uecgracia.cat, o a la secretaria del centre)

Reunió informativa i inscripcions: Dimarts 15 a les 20h a la UEC de Gràcia, C/ Encarnació 131-131 – telf. 93.285.34.54

Links de resum....:

http://www.summitpost.org/area/range/152568/pale-di-san-martino.html

http://www.summitpost.org/mountain/rock/151266/monte-pelmo-group.html

http://www.summitpost.org/area/range/152395/civetta.html

Alguns exemples d’escalada (de dificultat mitjana o baixa)

http://quartogrado.com/principale.html#bosconero

http://quartogrado.com/principale.html#civetta

http://quartogrado.com/principale.html#pelmo

http://quartogrado.com/principale.html#pale

Imprimir aquesta entrada

3 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. La llista inicial de gent interessada és:

  - Albert
  - Pep
  - Bernat
  - Francesc
  - Anna

  Per a reservar allotjament:

  - Refugi pradidali: per telèfon o e-mail. Tenen places. No cobren reserva. He reservat 4 places (que s'assignaran per ordre de confirmació, la resta haurà de trucar o e-mail al refu). 0039 - 0439 64180, rifugiopradidali@caitreviso.it

  - Camping Le Boccole: per telèfon. Queden poques places. No cobren reserva. Només he reservat per mi (i la parentela). Cal trucar, confirmar dies i places, i anomenar la reserva d'Albert Royo per a que estem aprop. Telèfon principal: 0039 - 0437787243 "Tito" (i si costa de contactar, aleshores al mòbil 0039 - 3495522146 "Amapola").

  ResponElimina
 3. ES CONTINUA L'ORGANITZACIÓ AL CLUB, AL FORO-LLISTA DE L'ALPINQ3, O PER CONTACTES PRIVATS.

  Reunió per ultimar detalls el dimarts 20 de Juliol a les 20h, al club.

  ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.