dimarts, 19 d’octubre del 2010

ACTUALITZACIÓ. Convocatòries de cursos de Monitors Iniciadors – FEEC

ACTUALITZACIÓ:

Noves convocatòries de cursos, de Monitor-Iniciador d'Escalada, i d'Instructor-Voluntari d'Esquí de Muntanya. Info complerta en els links adjunts:

http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5686

http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5634


Hola a tothom

Si algú està interessat en fer un curs de la FEEC per a obtenir el títol de Monitor Iniciador, en alguna de les especialitats (escalada en roca, esquí de muntanya, alpinisme, barranqs, excursionisme), aquesta informació us interessa molt.

La FEEC farà les noves convocatòries de cursos de Monitor Iniciador, en funció de les necessitats dels clubs. Per tant, els clubs han d’enviar una relació de la gent interessada en els cursos, i amb el conjunt de les dades, organitzaran els cursos de la manera més adient (places, època, lloc...).

Per tant, tots aquells interessats, podeu canalitzar a través de la SAME la següent informació:

- nom i DNI

- especialitat desitjada

- dates preferides pel curs

A títol recordatori..., el títol de Monitor Iniciador capacita a l’individu per a fer de monitor en els cursos de nivell 1 i 2 de l’especialitat escollida.

També acredita per a poder promocionar aquesta modalitat esportiva, és a dir, muntar “sortides de club”. En paraules “senzilles”..., en cas de controvèrsia, no et poden acusar “a priori” d’irresponsabilitat per falta de coneixements, calen proves més contundents, i amb això ja es guanya molt.

Per cert, tot això sense ànim de lucre, per suposat, perquè ens agrada sortir a la muntanya, i ajudar a que altres també ho puguin fer amb coneixement (i alegria).

Imprimir aquesta entrada

1 comentari:

  1. osti, tu!
    2 anys esperant ansiosament aquest moment, i quan un té la oportunitat de passar una temporada fora, va i treuen els cursos aquests...

    Murphy, agafa't unes vacances, home!!!

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.