dijous, 2 de desembre del 2010

Audiovisual - "Les muntanyes del Llac Baikal" - 10 de Desembre de 2010


Us oferim aquest audiovisual, rebatejat com a "The Best of Siberia", i elaborat a partir del viatge que va fer aquest estiu Eduard González.

L'audiovisual es projectarà a la sala d'actes de la UEC de Gràcia, el divendres 10 de Desembre a les 21h, i estarà presentat i comentat pel propi aventurer.

En paraules del mateix Eduard González:

"Les muntanyes del LLac Baikal"
"El llac Baikal es va formar en una falla de 1700m de profunditat a la siberia central i és per això que està rodejat de muntanyes gairebé per tot arreu. Fa uns 600km de llarg per 80km en la seva màxima amplada. La part més poblada és el sud, per on transcorre la línia principal del transsiberià, molt aprop de la serralada Jamar Daban. La més deshabitada és el nordest, a on es troba la serralada Barguzin, unes muntanyes granítiques d'una alçada entre 2200- 2600m com a màxim, amb un relleu i dimensions semblants al Pirineu. Com que no hi ha ni pobles ni carreteres, les Barguzin són molt poc freqüentades i les aproximacions són llarguíssimes. Aquest va ser l'objectiu de l'excursió-aventurilla d'aquest estiu, que em va tenir entretingut durant 20 dies, començant i acabant a la vora del llac Baikal. També vaig visitar les Sayans, una serralada molt interessant a uns 100 km al sudoest de Irkuts, la ciutat principal de la zona."
Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.