dijous, 2 de juny del 2011

CALENDARI UEC 2012

Hola a tothom
Estem preparant el nou calendari de la UEC 2012 i per fer-ho ens calen les vostres millors fotos per poder confeccionar-lo.
http://www.excursionisme.cat

Tots els que tingueu fotos de muntanya ja siguin paisatges o activitat en muntanya com escalada, btt, excursionisme, espeleo, esquí muntanya, barrancs, alpinisme, etc .. podeu veure publicades les vostres millors fotos en el calendari anual de la UEC.

Requisits:
Fotos a color, diapositives o digitals ( amb la maxima resolució, minim 5M x foto aprox. ) de format horizontal per adaptar-se al calendari i dins la temàtica muntanyenca com hem esmentat previament.
Les fotos amb titol i nom del autor ens les podeu deixar a la atenció de la revista excursonisme en la secretaria del centre o per correu electronic tambe a la seguent adreça:
bernatros@gmail.com

Esperem les vostres millors fotos per poder confeccionar el calendari !! Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.