dimecres, 1 de febrer del 2012

Sortida Esquí Muntanya cicle SAME 4-5 febrer


Aprofitant les ultimes nevades i la neu fresca comvoquem la segona sortida d'esqui muntanya del cicle de sortides de SAME del 4-5 febrer.
Proposta per anar cap al Pallars, Vall d'Aran o Andorra. Els itineraris els decidirem divendres segons condicions de la neu i previsió del perill d'allaus i sobretot la meteo prevista de forts vents Siberians del cap setmana. Fara molt fred !! La sortida està oberta a propostes dels interessats tambe.
L'intenció es dormir en un refugi a concretar segons la zona escollida i disponibilitat com: Salardu o Aina, caldra dur sac, menjar, fogonet etc..
Material especific de la sortida:Arva, pala, sonda, botes i esquis muntanya, pells, ganivetes, piolet o grampons i o altres artilugis lliscables si voleu.Cal dur el material i roba adequat al tipus d'activitat a fer amb esquis o raquetes.
Tenir un nivell tècnic suficient per ser autònom en l'activitat escollida.
Imprescindible estar federat.Menors d'edat amb permís patern i sota criteri dels organitzadors.
En cas de mal temps o falta de condicions es proposarà un canvi de lloc o de cap de setmana.
Com no farem reunió previa de la sortida. Es prega als interesats confirmar el vostre interes o asistencia al cap de setmana al blog o per correu electronic, telefon .... si no divendres al local de la UEC ho acabarem de comentar.
Recordeu i adreceu els vostres comentaris al blog o a al mail de SAME, com sempre.
Fins aviat, bona neu i esquiades congelades!!
Imprimir aquesta entrada

3 comentaris:

  1. Finalment desconvoquem la sortida oficial prevista per les condicions que ens trobarem combinades de fred i forts vents (50 km/h a les valls i fins a 100 km/h als colls i cotes altes) amb acumulació de nuvols a cara nord pel vent dissabte, diumenge afluxaria el vent pero entra un front que embolicara el temps sobretot a cares nord i sobretot als sectors mes occidentals del Pirineu. Amb risc d'allaus entre 3 i 4 en aquets sectors mes occidentals on va nevar amb vent, l'ultim cap de setmana.

    Si es surt finalment sera a titol individual entre companys sense por al fred i vent !

    Fins les properes esquiades

    ResponElimina
  2. Per mes detalls consulteu el link seguent :

    http://www.uecgracia.cat/agenda/esqui-de-muntanya-boi.htm

    ResponElimina
  3. Hola a tothom

    Finalment la sortida anul·lada del 4-5 es fara el 11 12 febrer.
    Anirem a la vall d'Aran, que sembla que es on millor neu trobarem pel que sembla, despres de tot el que ha nevat aquets dies enrera.
    La meteo sembla bona pero fara fred i nomes cal vigilar el risc d'allaus grau 3.

    http://www.youtube.com/watch?v=0Wc2hlDVuDo&context=C39b461bADOEgsToPDskI5VhFm4Jk5apGY9IDCNEjp

    http://www.lauegi.conselharan.org/index.php?option=com_content&task=view&id=117&Itemid=137

    A salardu, esta tot ple (el alberg de Salardu per preu m'ha semblat car 26€ per una nit+ esmorzar i l'he descartat) i he reservat lloc al Refugi de Gerdar, ubicat a la Bonaigua. Son 12 € dormir i si es vol sopar 14€, en aquest cas m'haurieu de dir si voleu o no sopar per dir-ho al guarda.

    http://refugidelgerdar.com/

    Posibles itineraris pel cap de setmana:

    Tuc d'Era Salana, Tuc de Sendrosa, Pic del Pineto o Montsaliente i potser un Tuc d'Era Pincela.

    Sortirem disabte al matí aviat, a les 6h com tard sortir de BCN.

    Podeu anar confirmant i ja quedarem per tema cotxes.

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.