dimarts, 8 de maig del 2012

SAME-UEC Gràcia - Escalada en roca - Calamès-Bédeilhac - 26-28 de maig

Explica la llegenda, que en un país molt llunyà s'hi trobaven uns cingles esfereïdors, i que aquell que aconseguis superarlos, arribaria a conèixer els Déus... Bé, nosaltres no anirem tan lluny, i en trindrem prou amb passar la por justeta. Aprofitarem els tres dies de festa per travessar la frontera i fer una incursió en terreny extrany. Visitarem una de les grans zones del pirineu francès, Calamès, i les seves veïnes (le Roc à Steph, Roche Ronde i Roc de Sédour), que, de fet, formen un mateix massís, molt a prop de Tarascón sur Ariège (pàtria de Tartarín de Tarascon) i a tocar del poblet de Bédeilhac. En total unes 350 vies entre 10 i 250m, normalment ben equipades, tot i quye jo recomanaria dur material. I ampliant el radi d'acció, trobarem milers de vies per escalar...
Reunió informativa-organitzativa dimarts 22-5-2012 a les 20:30h a la UEC de Gràcia, per poder decidir hora de sortida, participants, cotxes, etc...
C/ Encarnació 131, tf.             93-285-34-54    
preguem l'assistència a la reunió o la confirmació a la sortida el mateix dimarts, per poder organitzar bé la sortida (possibles reserves)

Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.


Organització i consultes: Ricard Hugas o Jordi Ribé (si no hi teniu contacte, adreceu-vos als comentaris del blog, o a l'e-mail same@uecgracia.cat, o a la secretaria del centre)

més info a:

www.cafma.free.fr Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.