diumenge, 7 de setembre del 2014

SAME UEC GRACIA: 50 aniversari de CINE. 26 de Setembre, 20h30. Especial Veu Off Films (Aiats i Cadí)

Com a continuació dels actes que fem enguany per commemorar el 50é aniversari de la SAME de la UEC de Gràcia, el proper divendres 26 de Setembre, a les 20h30, passarem dos curtmetratges de la productora de Roda de Ter "Veu Off Films".

Agraïm primer la col·laboració del seu fundador Abel Arderiu Surinyac, que ha posat a la nostra disposició el seu catàleg per a escollir el que més ens escaigui.

Els documentals projectats serán:

- Camí Vertical d'Aiats (2002). 31' - Sol l'Ordiguer (2003). 25'
TRAILER DE LA SESSIÓ:Com a anecdotari, val la pena comentar que l'origen de passar aquests documentals, és l'escalada que es va realitzar, ja fa uns quants anys, per part de membres de la SAME, de la via Camí Vertical als cingles d'Aiats, moment en el que vam saber que la via havia estat oberta per a la realització d'un documental...

Fins ben aviat Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.