dimecres, 27 de gener del 2016

Sortida d’esquí de muntanya 30 31 gener, a la vall d'Aran.



L’itinerari i ascensions a fer el concretarem abans de la sortida  segons condicions de la neu, risc d’allaus  i la Meteorologia prevista per al cap de setmana.
La nit de dissabte la farem al Xalet del CEC de Salardu, a la mansarda. Els que vulgueu sopar de refu podreu o si no portar el vostre propi menjar i cuinar a la cuina lliure.
A la mansarda només cal dur sac i també sabó i tovallola si us voleu dutxar.
Material específic de la sortida:
-Cal dur el material i roba adient al tipus d'activitat hivernal a fer amb raquetes o esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat.  ARVA, pala i sonda que si no teniu podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació.
-Si es dorm en un refugi sense guarda, caldrà dur la intendència habitual d'aquest tipus de sortides com sac, màrfega, menjar, fogonet, frontal, i altres.
-S'ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l'activitat escollida.
-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D  (pels esquiadors).
-Els menors d'edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors.
-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.
Els interessats  contacteu als responsables o truqueu  per informar-vos. També podeu adreçar-vos  als comentaris del Blog o al mail de SAME  same@uecgracia.cat
Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.
MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l'organització de la sortida i reservar lloc al refugi per la nit de dissabte.
Fotos de la sortida de la temporada 2015.
http://www.23hq.com/same/album/20696706

Fins aviat i bones  esquiades !!
Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.