dimecres, 15 de març del 2017


Benvolguts i benvolgudes, el proper cap de setmana 25 i 26 de març esteu convidats a participar a la sortida d’esquí de muntanya de la SAME. Els objectius fixats per al cap de setmana són els següents:

Dissabte 25: Començarem amb una ascensió al mític cim del Puigmal des de l’estació d’esquí d’Er, a la Cerdanya francesa.

Diumenge 26: Aprofitant la inèrcia del dia anterior ens dirigirem cap a l’Hospitalet-près-l’Andorre des d’on iniciarem una ruta circular pujant per la Vall de Siscar i baixant per la Vall d’Arques, amb possibilitat de realitzar una doble ascensió: el Pic de Nérassol (2633 m) i La Tossa de Pedourres (2468 m).

Durant tot el cap de setmana: Passar una bona estona!!!

No cal recordar que els itineraris i les ascensions podran ésser objecte de modificacions depenent de les condicions de la neu, el risc d’allaus i la meteorologia prevista per al cap de setmana. Per aquest motiu portarem preparats alguns “plans B”.

Per la nit de dissabte una opció és dormir al Xalet de la UEC a La Molina. Es podrà optar entre gaudir d’un magnífic sopar preparat per la gent del xalet o bé portar el vostre propi menjar i cuinar a la cuina lliure.

http://www.xaletuec.com/ca/

Material específic de la sortida:

-Cal dur el material i roba adient al tipus d'activitat hivernal/primaveral a fer amb esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat imprescindible: ARVA, pala i sonda. En cas de no disposar del material de seguretat o d’algun altre dels elements necessaris en podeu llogar a la Secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades (No dubteu en demanar demaneu informació al vocal).

http://www.uecgracia.cat/avantatges/index.htm

Recordar-vos també els següents aspectes importants de cara al desenvolupament de la sortida:

-S'ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l'activitat que es realitzarà.

-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D  (pels esquiadors).

-La participació de  menors d'edat estarà supeditada a la presentació d’un permís patern i dependrà del criteri dels organitzadors.

-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.

Els interessats poseu-vos en contacte amb el vocal de la sortida (. També podeu adreçar-vos  als comentaris del Blog o al mail de SAME  same@uecgracia.cat

Organització i consultes: Ferran Bolaño

663 05 77 22,

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l'organització de la sortida i reservar lloc al refugi per la nit de dissabte.

Vinga, animeu-vos a venir.


Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.