dimarts, 18 de gener del 2011

SAME-UEC GRÀCIA escalada en roca 29-30 gener 2010 Prades-Montsant

Sortida el dissabte 29 de gener, hora a concretar.

Reunió informativa el dimarts 25 de gener, a les 20h30 a la UEC de Gràcia, C/ Encarnació 131-131 – telf. 93.285.34.54. http://www.uecgracia.cat
Si esteu interessats, assistiu-hi (o truqueu durant la reunió, a l'organitzador o al club). És important per a la logística dels cotxes.

Activitat: escalada en roca. A Vilanova de Prades hi trobareu escalada esportiva (curta), en un conglomerat de forats "typical Montsant" , i en granit al barranc de Castellfollit, és potser l'únic lloc on escalar via llarga en granit a Catalunya fora del Pirineu.
En aquesta zona dominen les vies semi o totalment desequipades, de manera que cal tenir certs coneixements sobre el tema.Aconsellable tenir un V consolidat en via llarga. Es poden fer excursions pel voltant, també.
Les aproximacions no són gaire llargues, i en general les vies van dels 40 als 150 metres.

Pernoctació oficialment al càmping Serra de Prades, principal promotor de la zona.

Material específic de la sortida: Cal portar el material adequat pel tipus d’activitat escollida, doble corda, casc, "catxarros" per les vies no equipades….

Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.


Organització i consultes: Ricard Hugas (si no hi teniu contacte, adreceu-vos als comentaris del blog, o a l'e-mail sameATuecgracia.cat, o a la secretaria del centre) Imprimir aquesta entrada

2 comentaris:

  1. Algú s'anima a fer esportiva? jo no tinc material ni V consolidat per fer via llarga...
    L'esportiva de quin grau és? Pq si és 6a+ ja no cal ni plantejar-ho...

    aina

    ResponElimina
  2. Aina...
    el dissabte TOTS fem esportiva, així que no cal patir, i a Vilanova hi ha moooltes vies per sota del 6a+, així que no cal patir

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.