dimarts, 24 de maig del 2011

Control SAME de la Gràcia MontserratHola a tothom, s'acosta la data de la tradicional Marxa Gràcia Montserrat que enguany es del 4 al 5 de juny.


Fem una crida a la gent per que vingui a fer de control i pasar una nit diferent, divertida i molt marxosa (gent SAME 100%)

Estarem al ja habitual control avituallament del coll d'Olesa (l'after de SAME) i tambe haurem de preparar 2 controls amb Balisa.

Tots els que s'apuntin a fer de control rebran la habitual samareta de la marxa i el millor record de una nit boja que passarem tots junts fins a veure la sortida del sol i fer una rebuda inolvidable al equip escombra en arribar al control.


Us deixem un link a les fotos del control del any 2010 com a boto de mostra!Per apuntar-vos nomes cal que responeu al anunci i us adreceu als comentaris del blog o el mail de SAME same@uecgracia.cat i tambe podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre per apuntar-vos.


Animeu-vos us esperem !!


Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.