divendres, 6 de maig del 2011

Esqui Muntanya 14-15 maig SAME UEC Gràcia



Hola a tothom


El proper cap de setmana farem molt probablement la ultima sortida d'esqui de muntanya de la temporada a la zona de la vall de Benasque. A les Madaletes o Aneto com es tradicional en aquestes dates primaverals.


Material especific de la sortida:

Cal dur la roba i material adient per al tipus d'activitat hivernal a fer amb raquetes o esqui muntanya. Esquis, botes, pells, ganivetes, piolet, grampons així com el material de seguretat ARVA pala i sonda que si no teniu podeu llogar a material com sempre.

S'ha de estar federat en la modalitat D

Els menors d'edat sota criteri dels organitzadors i amb permis patern imprescindible.
En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.


Com dormirem al refugi de la Renclusa i s'ha de reservar lloc es important que ens comuniqueu el vostre interes en venir per saber quants serem i fer la reserva ho abans posible.


El proper dimarts 10 maig a les 20.30h al local de l'entitat es fara la reunió informativa per preparar la activitat i s'informara del recorregut i ascencions a fer.


Tots els interessats responeu al blog o per correu electronic al mail de la SAME o truqueu per telefon al responsable de la sortida o a secretaria del centre el dia de la reunió si no podeu asistir-hi per informar-vos.


Organització : Francesc Bozzo i Bernat Ros


Fins aviat i bones esquiades !!









Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.