dimecres, 7 de març del 2012

Esqui muntanya 11 març SAME UEC Gràcia


Hola a tothom
Recordar-vos del calendari de sortides que aquest proper diumenge 11 març hi ha un itinerari al voltant del Pic de Montmalus amb esquís amb inici i arribada des de Grau Roig. Trobareu mes info al calendari de la web:
l'itinerari apte per a tots els nivells d'esquiadors o raqueteros on a mes tambe ens trobarem esquiadors de altres centres per fer una activitat conjunta interclubs d'esquí de muntanya. http://festadelesquidemuntanya.com/index.php/es/condicions
Tothom que estigui interessat en venir pot respondre al blog o vindre a la reunió informativa del divendres 9 març, a les 20.30h a l’entitat. UEC de Gràcia c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.
Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos als comentaris del Blog o al mail de SAME same@uecgracia.cat
Us esperem, fins aviat i bones esquiades !!
Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.