dimecres, 18 d’abril del 2012

SAME-UEC Gràcia-ESCALADA EN ROCA- 5-6 Abril 2012 a Escales-Alins

La zona del pre-pirineu aragonés està plena de zones dignes de descobrir. Us proposem una combinació d'una zona de reconegut prestigi, la Paret d'Escales, amb una zona per descobrir, el Tossal de Sant Salvador, a Alins. A Escales (é, a Sopeira) hi torbareu bàsicament, el que vulgueu, de 15 a 600m, amb diferents graus d'equipament, i on destaca la paret d'Escales pels amants de l'escalada "plaisir". L'altre, Alins, és un descobriment. Hi trobarem una zona esportiva i un conjunt de vies llargues d'aventura.

Reunió informativa-organitzativa dimecre 2-5-2012 a les 20:30h a la UEC de Gràcia, per poder decidir hora de sortida, participants, cotxes, etc...
C/ Encarnació 131, tf. 93-285-34-54


Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.


Organització i consultes: Ricard Hugas (si no hi teniu contacte, adreceu-vos als comentaris del blog, o a l'e-mail same@uecgracia.cat, o a la secretaria del centre)


Article d'Alins: http://www.monvertical.info/index.php?option=com_content&view=article&id=168

Article de Sopeira: http://www.monvertical.info/index.php?option=com_content&view=article&id=169

Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.