dilluns, 25 de novembre del 2013

SAME UEC Gràcia - escalada en roca - Alacant, del 5 al 8 de Desembre de 2013

Esteu farts d'escalar amb els dits acartronats pel fred? Voleu saber perquè els guiris van a escalar al sud de València, tots els hiverns, any rera any?

Ho podreu esbrinar si veniu amb nosaltres a Alacant, a escalar durant les properes festes del 5 al 8 de Desembre.Sortida preferent el dijous 5 per la tarda, per poder aprofitar els 3 dies d'escalada (o excursions...).

Pernoctació a Benilloba (gràcies Vero!!).

Reunió informativa-organitzativa DIMARTS 03-12-2013 a les 20h a la UEC de Gràcia, per poder decidir hora de sortida, participants, cotxes, etc... C/ Encarnació 131, tlf 93-285-34-54. Procureu venir, que facilita molt les coses, i si no truqueu l'organitzador per a que pugui, això, "organitzar".

Escalades al Puig Campana, Cabeçó d'Or, Sella... Principalment via llarga semiequipada, i esportiva. També hi ha moltíssimes oportunitats d'excursions.

* Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.
* Material, el normal de via llarga semiequipada, i d'escalada esportiva si se'n vol fer
* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps o males condicions, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.

Organitza A.RoyoImprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.