dilluns, 20 de gener del 2014

50 ANIVERSARI de SAME de la UEC Gràcia


Hola a tothom, sameros d’ahir i d’avui...

Com ja sabeu alguns, la SAME de la UEC gràcia fa 50 anys i ho volem celebrar amb totes les generacions que han viscut tots aquests anys de la secció.
S'està treballant per fer una exposició de fotos, vídeos i tot tipus de material de tots aquests anys de la secció, des de els inicis fins avui.


Per poder muntar la exposició ens cal que aneu fent recopilació dels millors moments, histories o anècdotes, fotos i també del material mes representatiu de la vostra època de la SAME, que encara conserveu al fons del calaix i que esta desitjant sortir.
Aquells rotxetores, les malles ajustades de colors llampants, aquell barret únic, les falques de fusta, pitons, arnés cosit i molts altres   ...
Les fotos, vídeos, llibres, articles i altra material que tingueu ens el hauríeu de fer arribar durant aquest mes de gener i la primera setmana de febrer Ja que l'Exposició s'ha previst fer a primers de Març de 2014. 
Podeu contactar amb nosaltres per l'exposició i portar el material a l'atenció de SAME a la secretaria de l'entitat de la UEC Gràcia        http://www.uecgracia.cat/entitat/on-som.htm                                                  ( oberta de dilluns a divendres de 19 a 21h ) o per correu electrònic al mail      same@uecgracia.cat

També aprofitarem per fer una trobada de totes les generacions de SAME, des dels més veterans als més
joves d'avui. La faríem el mateix dia de la inauguració de l'exposició. Per compartir experiències i explicar-nos batalletes de tots aquests anys.
Per suposat amb el característic pica-pica ( ja no tindreu excusa per no venir ).

També s’ha parlat de  fer algunes activitats mes complementaries a la exposició com audiovisuals. Aquí tornem a necessitar que rescateu el vostre material o audiovisuals de expedicions i activitats que tingueu per a confeccionar un programa de projeccions.
Esteu tots convidats a venir a la exposició i activitats per fer una gran trobada de SAMEROS.

Com veieu esta tot per fer i necessitem  sobretot la vostra participació i col·laboració !!

Us deixo link a algunes fotos per recordar vells temps ....   http://www.23hq.com/same/album/3036458      http://www.23hq.com/same/album/3114720
Us esperem a tots i totes i recordeu ...



La SAME mola !!

Imprimir aquesta entrada

1 comentari:

  1. FELICITATS SAME!! :-) os enviaré unas fotos de unos buenos momentos pasados con vosotros!! yo tambien quiero estar en la exposicion!
    nico

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.