diumenge, 12 de gener del 2014

SAME UEC GRACIA - Rock&Ice Blues Explosion, 18 i 19 de Gener de 2014

Rock&Ice Blues Explosion - MALANYEU i SERRA DEL CADÍ (probablement…).

Hem avançat una setmana la Rock&Ice d'enguany. Es farà el 18-19 de Gener. Reunió prèvia el dijous 16 de Gener, a les 20h30 al club.


Es tracta d´una sortida on combinarem l´escalada i l´alpinisme.

Si les condicions de la muntanya hivernal no ens convida a fer una altra combinació, de moment el lloc escollit per escalar dissabte ha estat Malanyeu, a mig cami del Pirineu i que té una bona orientació a l´hivern. Allà podrem escollir via esportiva o clàssica de diferents graus i diferent equipament, segons les preferències de cadascú.

Dissabte per la tarda farem camí cap al poble d´Estana, per diumenge realitzar algunes de les canals que el Cadí ens ofereix (Ordiguer, Sabat, Amagada, Rolling Stones, Lluís Basté...).

Cal portar el material adient per l'activitat escollida, i un bon sac hivernal.

I per tots aquells que vingueu sense experiència d'alpinisme hivernal, es proposa acompanyar als alpinistes fins al preciós Prat de Cadí, i mentre els dels pinxos s'enfilen canals amunt, continuar per l'encisador Camí dels Collets, tot vorejant les parets del Cadí, fins que l'horari recomani retornar pel mateix camí fins a Estana. Recomanable raquetes, pals i crampons.

Estana es dormirà segons mitjans propis, o al paller d'en Basté. CAL CONFIRMAR assistència per poder reservar el paller amb temps. (correu de SAME o organitzadors).

Reunió informativa-organitzativa DIJOUS 16-1-2014 a les 20:30h a la UEC de Gràcia, per poder decidir hora de sortida, participants, cotxes, etc... C/ Encarnació 131, tf 93-285-34-54

* Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.
* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps o males condicions, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.

Organitza: Albert Arboles i Albert Royo Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.