dijous, 3 de setembre del 2015

SAME UEC Gràcia - Escalada al Caroux (França), 11-13 de Setembre de 2015Com  a darrera sortida oficial de la temporada (o primera, segons com es miri), la SAME us proposa anar a un dels seus llocs favorits, al massís del Caroux (França, sud el Massif Central). Indret natural poc transformat, on cal caminar una mica per arribar a peu de paret, ambient alpí en mitja muntanya.


Si no ho coneixeu..., l’escalada va de III-IV cap amunt, n'hi ha molt i variat per escollir. Són vies de terreny d'aventura, normalment fàcils d'equipar, amb roca granítica. Semblen vies dels Alps, però envoltats d'alcines! També n’hi ha algun petit sector equipat, i una mica d’esportiva. També hi ha moltes opcions de fer excursions, el paisatge val la pena.

Com a principals zones d'escalada, hi ha les agulles de Rieutord, la Main de Farrières, la Grande Paroi d'Arles, el Pilier du Bosc. Gorges de Heric, de Madale, ......, al club en tenim la guia i el mapa.

REUNIÓ INFORMATIVA-ORGANITZATIVA: dimarts 8 de Setembre,a les 20:30h a la UEC de Gràcia, per poder decidir dia/hora de sortida, participants, cotxes, etc... C/ Encarnació 131, tf 93-285-34-54 

Organitza Albert Royo.
 
Es sortirà divendres 11 pel matí o dijous 10 per la tarda, segons disponibilitat dels participants.

El Caroux està al llindar sud del massís central francés, i s'arriba força ràpid des de Catalunya, en 3h i mitja, tirant d'autopista.

Per dormir podem anar al camping de Mons-La-Trivalle, ben situat i bé de preu. O fer bivac al parking de les Gorges d'Heric, amb lavabos i aigua.o és bona època.


CONDICIONS SORTIDA:

* Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

* Material, el normal segons el tipus d'escalada que escolliu

* Imprescindible estar federat, mínim modalitat D, o temporal FEEC.

* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.

* En cas de mal temps o males condicions, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.

LINKS:


Albums sameImprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.