dilluns, 2 de novembre del 2015

8 de Novembre de 2015: 2ª Sortida Intergeneracional SAME d'escalada / pica-pica a Montserrat

Com que l'any passat va tenir molt èxit, aquest any repetim. També a Montserrat, però escalant a La Codolosa.Serà el diumenge 8 de Novembre, i pretén engrescar a totes les generacions actives de la SAME de la UEC Gràcia, des de els mes veterans als mes joves. 

Anirem a la zona de La Codolosa, a tocar de Collbató. Allà farem activitat entre Sameros de diferents generacions , cadascun  al seu nivell o preferències escalant, caminant o simplement acompanyant-nos.

Després d'escalar farem un tiberi-picapica al Bar de l'Àrea d'Esplai de LA SALUT.

Quedem al parking  de l'Àrea d'Esplai de LA SALUT, a les 9h del matí. Es troba de camí de les coves de Salnitre, a Collbató. Des d'aquí anirem caminant a la zona d'escalada.

MAPA: https://goo.gl/maps/iwpJkXpQd432
IMPORTANT: cal que confirmeu ràpid qui es queda a dinar, ja que cal reservar les taules i les barbacoes, i comprar el papeo (butis, carn, pa, coses diverses...). A l’àrea hi ha un bar, lavabos i ens cobren 4 € x persona per l’ús de les  taules i la barbacoa.
Tots els interessats podeu respondre al correu de same AT uecgracia.cat.  O al grup de google, o al facebook, etc. També podeu vindre directament al pica-pica només i portar la família o amics de pícnic.

Recordeu que en ser una sortida oficial del club, cal tenir la llicència de la FEEC, C o superior. O treure's una de temporal (baratet, a Secretaria abans de divendres).

links escalada:
http://www.kpujo.com/castella/ressenyes/collbato/codolosa/codolosa.html
http://escalatroncs.com/?s=codolosa
Us esperem a tots 
SAME mola !!
(Foto estreta del la web kpujo.com)

Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.