divendres, 11 de març del 2011

ACTUALITZAT: Nova central de reserves de refugi de la FEEC - proposta de PETICIÓ

ACTUALITZACIÓ: la FEEC ha confirmat avui per correu electrònic que tenen prevista l'opció de només pernocta per la reserva online.

Hola a tots

En relació a l’anunci de la nova central de reserves de refugis que està promovent la FEEC,

http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5855

i donat que l'experiència que tinc en reserves online de refugis (refusonline.com a la Vall d'Aran, i reserves del CEC a través del tucarroya.com), és que la reserva online només es pot fer en règims de mitja pensió o pensió complerta, i s'evita facilitar la reserva tradicional de "només pernocta"

PROPOSO fer la següent PETICIÓ a la FEEC, a través de la seva web, per exemple:

http://www.feec.org/mail.php (i en el desplegable, escollir “Direcció

Tècnica”)

Petició:

En relació a l’anunci de la nova central de reserves de refugis que està promovent la FEEC, vull fer una petició que considero molt adient pels interessos dels usuaris.

La petició consisteix en que es permeti fer les reserves “online” en modalitat de només pernoctació.

Sembla una obvietat, però no és així. A la central de reserves de refugis de la Vall d’Aran, només permeten reservar en règim de mitja pensió (o pensió complerta). I el mateix passa en els refugis del CEC.

Si existeix una tarifa per només pernoctar, s'ha de poder fer la reserva en règim de pernocta amb les mateixes facilitats que en règim de mitja pensió o pensió complerta.

Estem parlant de refugis de muntanya, no d'hotels. El criteri econòmic no ha de ser el principal, malgrat que la tendència actual sigui aquesta (perquè la FEEC i els clubs propietaris ho esteu permetent).

A veure si la FEEC fa bé les coses en aquest cas....

Salutacions


Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.