dimecres, 9 de març del 2011

SAME-UEC Gràcia-ESCALADA EN ROCA- 20 MARÇ 2010 A OGASSA

Per aquest proper 20 de març (diumenge) us proposem una visita a la petita zona d'Ogassa, situada als peus de la Serra Cavallera, al bell mig del Pirineu oriental.

Hi trobarem una paret de roca calcària peculiar, però excelent, amb rutes de baixa dificultat (V) però prou verticals, així si, amb bones preses per agafar-se.Potser podem aprofitar el cap setmana per anar a algun altre lloc, com per exemple a la Vall de Ribes, ja veurem.

Reunió informativa-organitzativa dimarts 15-3-2010 a les 20:30h a la UEC de Gràcia, per poder decidir hora de sortida, participants, cotxes, etc...
C/ Encarnació 131, tf. 93-285-34-54


Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l'activitat escollida.

* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d'edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.
* En cas de mal temps, es proposarà un canvi de zona o un altre cap de setmana.


Organització i consultes: Ricard Hugas (si no hi teniu contacte, adreceu-vos als comentaris del blog, o a l'e-mail same@uecgracia.cat, o a la secretaria del centre) Imprimir aquesta entrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.