divendres, 4 de març del 2011

SAME UEC GRACIA ESQUI MUNTANYA cap setmana 12-13 març


Convoquem la tercera sortida d'esquí de muntanya del cicle de sortides de SAME.

Proposem anar cap al Pallars. Lloc a concretar segons condicions de neu i meteo.

La intenció es fer un itinerari de dos dies per l'àrea del Parc de Aiguestortes o Vall d'Aran, s'escoltaran totes les propostes dels interessats a venir tambe.


Material específic de la sortida:

En dormir en un refugi sense guarda, caldrà dur l'intendencia habitual d'aquest tipus de sortides com sac, menjar, fogonet, etc..
Cal dur el material i roba adient al tipus d'activitat hivernal a fer amb esquis de muntanya o raquetes. Arva, pala sonda i material d'esquí de muntanya com botes, esquis, pells ganivetes, piolet i grampons .

S'ha de tenir el nivell físic i tècnic sufícient per ser autònom en l'activitat escollida.

Imprescindible estar federat, modalitat D.

Menors d'edat amb permís patern i sota criteri dels organitzadors.

En cas de mal temps o falta de condicions es proposaran canvis de lloc o de cap de setmana.

Aquest dijous dia 10 març a les 20.30h es farà reunió de preparació de la activitat a la entitat i s'informara de l'itinerari i lloc escollit.


Els interessats contacteu al responsable o responeu al blog mateix o per correu electrònic, telèfon. Adreceu tots els vostres comentaris o respostes al blog o al mail de SAME o truqueu a la secretaria de la entitat el dia de la reunió si no podeu assistir-hi.

Organització sortida: Gabriel Ricart gabricart@yahoo.es


Fins aviat i bona neu i esquiades !
Imprimir aquesta entrada

2 comentaris:

  1. Hola

    Finalment no farem reunió avui per la sortida d'esqui de muntanya del cap de setmana, tant en Gabriel com jo no podem venir a la UEC aquest dijous al vespre, us informarem via web, blog i mail o telefon. Si no contacteu al Gabriel al correu que va deixar al Blog.

    Estigueu atents als comunicats !!


    Fins aviat


    Bernat

    ResponElimina
  2. Hola

    Per tots els que heu mostrat el vostre interes per la sortida de SAME de esqui de monte d'aquest cap de setmana 12 i 13 de març. Us informo que la anulem degut al mal temps previst.
    Aviat us informarem del canvi de data de la sortida d'esqui muntanya anul·lada.

    Salutacions i bones traçes

    Gabriel

    ResponElimina

Hola, si vols escriure per apuntar-te a una sortida, posa detalladament el teu nom, si ets major d'edat, si disposes de cotxe, i a quina hora pots sortir. Les teves dades personals de contacte, si no les sabem, envia-les per correu electrònic (per la teva seguretat). Moltes gràcies.